bootcamplogo.jpg
 
 
1_AktivBootCamp_OE8A0742_2_fotoKristinStoylen.jpg

AKTIV BOOTCAMP

AktivBootCamp er et intensivt, militærinspirert treningsprogram som fokuserer på å bedre utholdenhet og styrke av hele kroppen. Treningsformen er allsidig, motiverende og effektiv. Du vil garantert ta treningen din til et helt nytt nivå. 
 

Hva er AktivBootCamp
AktivBootCamp stammer opprinnelig fra amerikansk militærtrening og har vært en av de raskest økende treningsformene i land som USA, England og Australia de senere årene. Bootcamp-trening er basert på prinspippene rundt disiplin, motivasjon og funksjonell bevegelse. Til tross for at treningen stammer fra militærtrening vil ingen som deltar bli pekt ut, tråkket på eller gjort narr av slik man ser på amerikanske rekruttskoler.

Utendørs trening
Treningen foregår utendørs hvor blant annet bakker, benker, trapper, egen kroppsvekt og diverse enkelt utstyr tas i bruk for å oppnå maksimalt treningsutbytte. Ingen dager er like på bootcamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv.

Helhetslig trening
På AktivBootCamp trener du hele kroppen på en ekstremt effektiv måte. Hver økt inneholder styrke, utholdenhet og trening av kjernemuskulaturen.

Variert trening
En økt med AktivBootCamp kan inneholde alt fra hinderløype, trappeløp, par-øvelser, sirkeltrening og boksing til bakkeløp og gruppeøvelser.

Kvalifiserte Personlige Trenere
Instruktørene på AktivBootCamp er dyktige og erfarne personlige trenere og vil inspirere deg til å yte det lille ekstra. De vil gi 100% for at du skal få din beste treningsopplevelse noensinne.

Motivasjon - nøkkelen til din suksess

Vi setter motivasjon høyt på AktivBootCamp, nettopp fordi det er nøkkelen til gode resultater. Vi har designet treningen på en måte som sørger for at motivasjonen holdes på topp gjennom alle øktene. Ingen dager er like på bootcamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv. Treningen fokuserer på funksjonell trening, og sørger for en kropp som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer bra.