bootcamplogo.jpg
 
 

AKTIV BOOTCAMP

AktivBootCamp er et intensivt, militærinspirert treningsprogram som fokuserer på å bedre utholdenhet og styrke av hele kroppen. Treningsformen er allsidig, motiverende og effektiv. Du vil garantert ta treningen din til et helt nytt nivå. 
 

Hva er AktivBootCamp
AktivBootCamp stammer opprinnelig fra amerikansk militærtrening og har vært en av de raskest økende treningsformene i land som USA, England og Australia de senere årene. Bootcamp-trening er basert på prinspippene rundt disiplin, motivasjon og funksjonell bevegelse. Til tross for at treningen stammer fra militærtrening vil ingen som deltar bli pekt ut, tråkket på eller gjort narr av slik man ser på amerikanske rekruttskoler.

Utendørs trening
Treningen foregår utendørs hvor blant annet bakker, benker, trapper, egen kroppsvekt og diverse enkelt utstyr tas i bruk for å oppnå maksimalt treningsutbytte. Ingen dager er like på bootcamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv.

Helhetslig trening
På AktivBootCamp trener du hele kroppen på en ekstremt effektiv måte. Hver økt inneholder styrke, utholdenhet og trening av kjernemuskulaturen.

Variert trening
En økt med AktivBootCamp kan inneholde alt fra hinderløype, trappeløp, par-øvelser, sirkeltrening og boksing til bakkeløp og gruppeøvelser.

Kvalifiserte Personlige Trenere
Instruktørene på AktivBootCamp er dyktige og erfarne personlige trenere og vil inspirere deg til å yte det lille ekstra. De vil gi 100% for at du skal få din beste treningsopplevelse noensinne.

Motivasjon - nøkkelen til din suksess

Vi setter motivasjon høyt på AktivBootCamp, nettopp fordi det er nøkkelen til gode resultater. Vi har designet treningen på en måte som sørger for at motivasjonen holdes på topp gjennom alle øktene. Ingen dager er like på bootcamp, hver økt er unik, intensiv og effektiv. Treningen fokuserer på funksjonell trening, og sørger for en kropp som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer bra.

 
 

minibootcamplogo.jpg
 

MINI BOOTCAMP

MiniBootCamp er trening spesialdesignet for nye mødre som ønsker å komme i form etter fødselen. Kroppen har vært gjennom en stor påkjenning og trening er viktig for å forebygge rygg- og nakkesmerter, øke energinivået og velværen, samt å hjelpe til med å gå ned de ekstra kiloene man ofte legger på seg mens man går gravid. Treningen fokuserer på øvelser som hjelper deg til å komme raskt tilbake til den fasongen du hadde før du ble gravid. Få hjelp av en kvalifisert personlig trener til å oppnå gode resultater med treningen.
 

Utendørs trening
Treningen foregår utendørs i grupper hvor man har med babyen på treningen. Stort sett er babyene i vognen, men på noen treninger kan det hende at barna tas ut av vognen. Ta derfor med et teppe eller pledd de kan ligge på.

Motiverende
Det vektlegges at treningen skal være varierende og motiverende. Små grupper (maks 14 personer) gjør at alle vil få personlig oppfølging under timen av treneren. Man trenger ikke være godt trent for å være med, hver enkelt person vil trene ut i fra sitt nivå.

Variert
Ingen treningsøkter på MiniBootCamp er like. Det varieres fra gang til gang. Det som kjennetegnes er at hver økt inneholder både styrketrening og utholdenhet.

Fleksibelt
På MiniBootCamp står du fritt til å velge mellom å trene 1 eller 2 ganger i uken. Du kan melde deg på fra gang til gang og velge om du ønsker å kjøpe klippekort eller månedskort. Ved kjøp av månedskort kan du trene ubegrenset antall økter i løpet av en måned.

Kvalitet
Alle instruktørene på MiniBootCamp er kvalifiserte personlige trenere og/eller fysioterapeuter. Dette kvalitetssikrer treningen og sørger for at du som kunde alltid vil få bra veiledning og oppfølging på hver treningsøkt.

 
 
 

AktivBootCamp_beginner_logo.png
 
 

BEGINNERS BOOTCAMP

Er du nysgjerrrig på bootcamp men frykter at det er for hardt for deg? Tror du bootcamp bare er strengt hardkjør med knallhard disiplin og ekstreme konsekvenser? Det er ikke det, folk forteller at det er den morsomste og beste treningen de noensinne har prøvd. Likevel, det kan være greit å starte med et inroduksjonskurs. Vår mål er nemlig at flere skal få anledning til å prøve denne fantastiske treningsformen, og dermed erfare hva god trening er og hva god trening gjør med kroppen, styrken, utholdenheten, humøret og selvtilliten.


 
AktivBootCamp_bedrift_logo.png
 
 
 

BEDRIFTS BOOTCAMP

BedriftsBootCamp er en aktiv, morsom og utfordrende opplevelse som de ansatte vil ha store gleder og fordeler av å være med på. Fysikk, kommunikasjonsteknikk og team-building blir satt på prøve. BedriftsBootCamp vil hjelpe bedriften med å skape positive og varige forandringer hos de ansatte gjennom aktiviteter som er utfordrende, fysisk krevende og som skaper samhold i gruppen. 

BedriftsBootCamp er utformet slik at det passer for alle ansatte uansett form og treningsnivå. Vårt unike program sørger for at hver enkelt ansatt jobber til sitt maksimale ut i fra egne forutsetninger.

Treningen foregår utendørs og blant annet bakker, benker, trapper og egen kroppsvekt tas i bruk for å oppnå maksimalt treningsutbytte. Ingen økter er like, hver time er unik, intensiv og effektiv. Treningen fokuserer på funksjonell trening og bedrer både utholdenhet og styrke av hele kroppen. 

Vårt mål er å tilby bedriften topp kvalitet trening som har en direkte positiv effekt på bedriftens miljø.