Motivasjon

Effektivitet

Kvalitet


Bakgrunn

AktivBootCamp Ålesund ble lansert våren 2009, og på den aller første treningsøkten kom det èn eneste deltaker. Men hun var fornøyd, flere kom til og i dag kjører vi 9 ukentlige bootcamp-økter med "avhengige" deltakere som er med oss året rundt. 

Treningen foregår ute i all slags vær fordi vi har tro på at frisk luft og rå natur gir en ekstra helsegevinst for våre kunder. Ikke bare påvirker naturen sansene og sinnet vårt på en positiv måte, men både terrenget og temperaturen gir ekstra gunstige trenings-fasiliteter og svært få begrensninger.

Treningen er variert, tøff, ujålete og effektiv. Kort fortalt leverer vi en annerledes treningsopplevelse som du ikke må gå glipp av.

 

Visjon og Filosofi

Vår visjon er at vi gjennom vårt friske treningstilbud og høye kvalitet skal få muligheten til å forbedre mange menneskers liv, og dernest forbedre verden litt. Vi ønsker å være med på å skape en aktiv og sunn hverdag for alle våre kunder. Vi ønsker å kunne tilby trening til alle mennesker, uansett alder, kjønn eller bakgrunn. Vi skal tilby en trening rik på motivasjon, effektivitet og kvalitet. 

 

motivasjon

Ettersom vi vet hvor vanskelig det kan være for mennesker å motiveres til både å starte et treningsprogram og å opprettholde treningen legger vi vekt på at treningen skal være varierende og inspirerende.

 

Effektivitet

Vi lever i en verden som stadig krever mer av oss, noe som gjør at vi får mindre og mindre tid til oss selv. Ved å effektivisere treningen vil resultatene komme raskere og deltakeren blir mer motivert til å fortsette treningen.

 

Kvalitet

Kvalitet fremfor kvantitet. Kvalitet er det som legger grunnlaget for de gode resultatene våre kunder opplever. Alle våre trenere er utdannet personlige trenere og/eller fysioterapeuter og har bred erfaring innen trening.

 

AktivBootCamp_OE8A0958_fotoKristinStoylen.jpg