Gitte2.jpg

GITTE cecilie OLSEN
Personlig trener og BOOTCAMPINSTRUKTØR

Gitte falt pladask for bootcamp som treningsform da hun deltok på MiniBootCamp i Oslo i 2007. Da hun flyttet til Ålesund i 2008 var savnet etter bootcamp så stort at hun rett og slett valgte å starte konseptet på egen hånd. Hun sertifiserte seg som Personlig Trener gjennom AFPA Fitness USA samme år, og introduserte både MiniBootCamp og AktivBootCamp i Ålesund våren 2009. Gitte er over gjennomsnittet glad i å være ute og hun har vært aktiv hele livet med både fotball, ballett, ski, snowboard og aerobic/gruppetrening. Hun ser på trening som en viktig og naturlig del av et sunt og godt liv. Trening gjør godt for kropp og hode, og skal være både gøy, hardt og inspirerende og gi overskudd og god effekt. Når bootcamp innfrir alt dette er det ikke tvil om hva Gitte anbefaler :). 


CAROLINE SKAAR STRAND 
fysioterapeut og minibootcampinstruktør

Caroline jobber som selvstendig næringsdrivende fysioterapeut. Hun har også bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse, som inkluderer fokus på folkehelse, instruktørrollen og personlig trening. I tillegg har hun jobbet flere år med ulike former for gruppetrening. Friluftsliv og fysisk aktivitet er en stor del av livet hennes, og hun synes det er svært viktig med trening som er motiverende, lystbetont og tilrettelagt hvert enkelt behov. 


INGRID GRANØIEN
fysioterapeut og minibootcampinstruktør

Ingrid er fysioterapeut, og hun har blant annet 20 års erfaring som gruppetrener. Hun har instruert MiniBootCamp siden 2011. Når en skal veilede nybakte mødre er det godt å ha fysioterapifaget i bunnen, da det er stor forskjell på fysisk form, og flere av deltakerne har i tillegg små plager en må ta hensyn til. Ingrid understreker at MiniBootCamp er en effektiv og trygg treningsform som gir rask fysisk fremgang.