minibootcamplogo.jpg
 
 
2_MiniBootCamp_OE8A0242_2_fotoKristinStoylen.jpg

MINI BOOTCAMP

MiniBootCamp er trening spesialdesignet for nye mødre som ønsker å komme i form etter fødselen. Kroppen har vært gjennom en stor påkjenning og trening er viktig for å forebygge rygg- og nakkesmerter, øke energinivået og velværen, samt å hjelpe til med å gå ned de ekstra kiloene man ofte legger på seg mens man går gravid. Treningen fokuserer på øvelser som hjelper deg til å komme raskt tilbake til den fasongen du hadde før du ble gravid. Få hjelp av en kvalifisert personlig trener til å oppnå gode resultater med treningen.
 

Utendørs trening
Treningen foregår utendørs i grupper hvor man har med babyen på treningen. Stort sett er babyene i vognen, men på noen treninger kan det hende at barna tas ut av vognen. Ta derfor med et teppe eller pledd de kan ligge på.

Motiverende
Det vektlegges at treningen skal være varierende og motiverende. Små grupper (maks 14 personer) gjør at alle vil få personlig oppfølging under timen av treneren. Man trenger ikke være godt trent for å være med, hver enkelt person vil trene ut i fra sitt nivå.

Variert
Ingen treningsøkter på MiniBootCamp er like. Det varieres fra gang til gang. Det som kjennetegnes er at hver økt inneholder både styrketrening og utholdenhet.

Fleksibelt
På MiniBootCamp står du fritt til å velge mellom å trene 1 eller 2 ganger i uken. Du kan melde deg på fra gang til gang og velge om du ønsker å kjøpe klippekort eller månedskort. Ved kjøp av månedskort kan du trene ubegrenset antall økter i løpet av en måned.

Kvalitet
Alle instruktørene på MiniBootCamp er kvalifiserte personlige trenere og/eller fysioterapeuter. Dette kvalitetssikrer treningen og sørger for at du som kunde alltid vil få bra veiledning og oppfølging på hver treningsøkt.