Kan ikke få en bedre trening, uansett nivå! Tilpasses slik at alle kan være med og få maks utbytte av økta uansett grunnform. Svært lystbetont og variert trening. Gitte får alle til å føle seg vel med sin positivitet, dyktighet og humør! Anbefales til alle!

Kristina Smogeli


Takk for fantastisk gode og tøffe treningsøkter. Jeg har aldri i livet hatt så god kondis før!

Inger Helen Breivik


AktivBootCamp er den perfekte trening! Kondisjons- og styrketrening i fin kombinasjon. Treningen er meget variert, hver time er annerledes. Det eneste man vet er at timen går fort og man føler seg gjennomtrent og meget fornøyd når timen er over. Det aller beste er at man på kort tid merker stor fremgang!

Helene Hognes


MiniBootCamp gir så mye treningsglede! Her får du være ute i frisk luft, møte andre herlige, treningsglade mammaer (og noen pappaer) og trene variert og ganske hardt om du vil. Det er morsomt, det gir mestring og det er så motiverende at det ikke spiller noen rolle hvordan været er eller hvor lite søvn det ble den natta. MiniBootCamp har virkelig beriket permisjonstida mi, både sosialt og med godt treningsutbytte!

Astrid Langhammer


Verdens beste trening, uten tvil! Knallhardt, steintøft, knallgøy, og gir veldig gode resultat!

Inger Anne Urkedal


BootCamp er variert og hard trening med fokus på utholdenhet og styrke der formstigning er garantert! Personlig trening og det sosiale gjør treningsformen unik.

Stine Flo


Jeg har prøvd de fleste treningsformer, men aldri tidligere hatt en så raskt stigende formkurve. Det passer for alle, for DU gir det DU klarer, og jeg har inntrykk av at alle er like sliten og fornøyd etter alle treninger. Anbefaler alle å prøve denne treningsformen!

Sissel Olsen


Veldig bra trening! Høyt nivå, trivelig, tøft! Anbefales.

Jonas Ellehauge


Må få takke for varierte, tøffe og artige MiniBootCamp-timer. Nest etter å få være sammen med minstejenta vår er det utrolig nok disse morgenøktene jeg savner mest. 

Anne Guri Pilskog


Effektiv måte å komme i form på. Intens, men moro trening! 

Kristina Slinning